Skip to content

Pizza

Lördag 13 juli 2019

Lägret närmar sig sitt slut, det är bara några dagar kvar. Eftersom det är mycket som ska packas innan avresan började barnen packa de kläder som de har fått under lägret och placerat dem på bussen. Barnen börjar känna av att det inte är många dagar kvar. En av oss svenska ledare hade en av pojkarna i knät i en halvtimma på förmiddagen. Något barn har frågat om han får komma tillbaka för det är mycket bättre här än i hemmamiljön…

Dagens höjdpunkt var nog när vår granne Fredrik från Solberga gård kom och bjöd oss alla på pizza och smaskig efterrätt. Där i mellan var han med och lekte med barnen på stora gräsplanen.

För övrigt har vi haft en ledig dag på gården men några besökare och mycket lek. Tack till er alla som har gjort den här dagen till en verklighet för barnen.