Skip to content

Gudstjänst i Hallstahammar

Söndag 7 juli 2019

Söndag är en bra dag att fira gudstjänst på. Vi packade in oss i bussen och åkte till Baptistkyrkan i Hallstahammar där vi ansvarade för gudstjänsten. Barnen sjöng flera sånger, spelade upp en teater och spelade trummor till en sång. Flera av ledarna berättade om läger både på Lärsätersgården i Sverige och på lägergården ”Lilla pärlan” strax utanför staden Kobrin i Vitryssland. När gudstjänsten var slut bjöds vi på jättegod lunch och därefter bjöd Hallstahammars kommun oss på bad på Skantzö bad & camping.

Åter tillbaka i Baptistkyrkan bjöds vi på korv med bröd i deras mysiga trädgård och Föreningen Bron delade ut en gymnastikpåse med lite saker i till varje barn.

Tack för den här dagen!

Dockteater om Noa som fick i uppdrag av Gud att bygga en stor båt – en ark