Skip to content

Lördag på gården

Lördag 6 juli 2019

Lördag och ledig dag – det märktes på antalet besökare som kom till gården idag. Redan kl. 10 kom dagens första gäst, Cecilie Larsen, samordnare för Equmeniakyrkans arbete i Euroasien. Därefter kom faddrar, gåvogivare och övriga intresserade i en strid ström under resten av dagen.

Två av besökarna, Rim och Mikael Lindell, hade med sig varsin kasse till barnen med diverse nya saker att ta med sig hem. Sakerna i kassen var bland annat sponsrade av New Body samt flera privatpersoner. Ett stort Tack till er!

Under tiden som vi hade besök sysselsatte sig barnen bland annat med att spela vattenvolleyboll och göra pärlplattor i pysseltältet.

Senare på kvällen spelade några av barnen upp en dockteater med de dockor som vi tillverkade häromdagen. Om modet håller i sig ska barnen visa upp den teatern på gudstjänsten i Hallstahammar under söndagen.

Ett stort tack till er alla som har gjort den här dagen möjlig!