Skip to content

Insektshotell

Måndag 8 juli 2019

Varje år ger vi de vitryska ledarna en dag ledigt från lägret då de får åka till affärer och handla. Idag var den dagen kommen. Vi åkte med hälften av ledarna för att det ska finnas några ledare kvar för att ta hand om barnen på gården. Under tiden var det full aktivitet på lägergården. Efter samlingen blev det gemensamma lekar nere på stora gräsplanen och eftermiddagen fortsatte med diverse andra aktiviteter. En av aktiviteterna var att tillsammans bygga ett insektshotell som lägret kommer att lämna kvar som ett minne på gården. Det letades material och borrades i träbitar. Vi hoppas att många insekter vill flytta in i vårt hotell 😊

Idag kom artikeln om oss med i Bärgslagsbaldet/Arboga Tidning.
(Läs artikeln genom att klicka på texten ovan.)