Skip to content

En dag på gården

Tisdag 2 juli 2019

En ”vanlig” dag på gården. Finns det sådana? Idag var vi alla fall kvar på gården hela dagen. På förmiddagen sorterade ledarna de kläder som människor har skänkt till oss och efter lunch delades de ut till barnen och till deras familjer. Det fanns inte bara ”vanliga” kläder utan även fotbollskläder och fotbollsskor något som är väldigt populärt bland barnen. På eftermiddagen sågs många barn gå omkring i sina nya kläder. En av de yngre flickorna kom flera gånger i olika kläder och visade hur fin hon var.
Vi har fortfarande behov av badkläder, särskilt till pojkarna. Om det blir så att vi får bada i bassäng duger det inte att bada i kalsongerna som de brukar göra när de badar hemma i närmaste vattendrag.

Idag tog vi fram material för att tillverka vänskapsband vilket sysselsatte många barn under lång tid.

Flera av barnen tränade även på att gå på styltor. En del lärde sig snabbt och gick riktigt bra!

Under dagen fick vi även besök av flera personer som ville se hur vi har det. En del av dem hade med sig kläder, mat eller annat att skänka.

Tack för en bra dag och stort tack till er alla som har bidragit till att förverkliga den!

En lycklig pojke med sina nya fotbollsskor