Skip to content

Glass och golf

Måndag 1 juli 2019

Idag gjorde vi lägrets första utflykt. Julita Missionsförsamling bjöd oss på en heldag på Hjälmargården där vi spelade minigolf och åt stora smaskiga glassar. Barnen fick välja vilken glass de ville från menyn. Mums! Vi avslutade dagen på gården med bad i Hjälmaren.

Innan vi åkte hem stannade vi till vid Julita Missionskyrka där vi fick middag – potatisgratäng och köttbullar. Barnen fick också leka med de radiostyrda bilarna och de som ville fick köra minitraktor runt kyrkan. En mycket uppskattad dag.

På vägen hem till Lärsäter stannade vi till vid Sundbyholms slott. Vi gick inte ända fram men vi var tillräckligt nära för att se och fotografera.

När vi kom hem hade klockan hunnit bli ganska mycket så vi samlades direkt runt flaggstången och därefter fick de som fortfarande var hungriga äta kvällsfika innan de kröp ner i sina sköna sängar.

Tack för en mycket bra dag!