Skip to content

En händelserik dag

Söndag 30 juni 2019

Idag har varit en händelserik dag! Vi inledde dagen som vanligt med morgongymnastik och frukost. Eftersom det är söndag hade vi en egen liten gudstjänst här på gården med mycket sång och musik. En av de yngsta flickorna fick prova på att spela cajón (en slags trumma) till en av sångerna och hon sken som en sol! Det är härligt att se barnen växa.

Efter frukten genomfördes en skattjakt som avslutades med fiskedamm vilket två av de svenska ledarbarnen hade hittat på. Det är spännande att fiska! ”Fiskarna” var mjukisdjur som skänkts till lägret. Stort tack för dem!

Strax efter lunch rullade sex amerikanska bilar in på gården. Åh, vad häftigt! Först gick vi runt och tittade och barnen ville bli fotograferade vid bilarna. Sen fick alla som ville åka med en tur. Spännande!

Både igår och idag har vi barn som har fyllt år och idag blev det dubbelkalas. Matsalen pyntades med ballonger och serpentiner, skålar fylldes med godis, chips och popcorn. Bakelser, smoothie och dricka serverade. Ett riktigt kalas helt enkelt! De båda födelsedagsbarnen fick, efter sång och applåder, varsitt paket innehållande lego.

Vi har hunnit med mycket idag. Dessutom har några barn provat fiskelyckan igen och vi har tagit fram gipsfigurer att måla. Oj, vad mycket man kan hinna på en dag. Vi har även haft besök av flera personer. Några som har kommit med urväxta kläder och andra som ”bara” vill se hur vi har det.

Imorgon ska vi göra lägrets första utflykt. Vi ska åka till Julita och till Hjälmargården. Vad som händer där får vi veta imorgon.

Födelsedagspresenter