Skip to content

Besök av media

Torsdag 27 juni 2019

Efter en god natts sömn i sängar som står stilla (i motsats till att sova på bussen eller på färjan) vaknade barnen tidigt och de hann ut och leka på gården redan före frukost.

På förmiddagen fick vi besök av Västmanlands Television, SVT samt Sveriges Radio som alla ville göra reportage om lägret. Jättekul med sådan respons! Eftersom det var flera olika kanaler blev fem olika barn intervjuade. Spännande att få vara med i tv och radio!

Under resten av dagen har vi fortsatt med lekar på gården. En del valfri lek och en del organiserade lekar och tävlingar. Efter middagen gick några barn tillsammans med en ledare ner till sjön för att prova fiskelyckan. Med så här många barn runtomkring en hela tiden är det skönt att någon gång kunna gå undan och få lite extra uppmärksamhet av en vuxen.

Som avslutning på dagen samlades vi runt flaggan där vi summerade dagen och berättade om vad som kommer att ske imorgon. Ett barn fick också hjälpa till att hala flagan. De tär så spännande, vem ska få hjälpa till idag?

Imorgon kommer vi att få besök av en tandhygienist som ska berätta en del om tandvård. På eftermiddagen ska vi tillverka egna handtrummor. Det blir en spännande dag att se fram emot.