Skip to content

Gudstjänst och McDonalds

(Söndag 9 juli 2017)

Lite tidigare än vanligt plingade klockan för frukost eftersom vi idag skulle åka till Köping på gudstjänst i Tunadalskyrkan. Gudstjänsten började kl. 10 så vi åkte strax efter kl. 9 för att hinna dit i tid och också hinna prova att ställa upp oss framme på podiet. Barnen sjöng flera sånger inför en fullsatt kyrka och de fick mycket beröm efteråt. Efter att vi hade fikat klart efter gudstjänsten bar det av till McDonalds i Köping som bjöd barnen på hamburgare. Bara några få av våra lägerbarn har tidigare ätit på McDonalds då det för många är ca 30 mil till närmaste restaurang.

Ett stort tack till er alla som har gjort den här dagen möjlig!

Imorgon ska vi äta lunch på Kohlswa Herrgård men för övrigt ska vi vara ”hemma” på gården. Välkommen att besöka oss.