Skip to content

Kohlswa Herrgård

(Måndag 10 juli 2017)

05:20 började dagen för 4 personer på lägret. Fiske stod då på agendan. En timma stod barnen ut, men utan resultat. Det var dock inga sura miner för det. Troligtvis var det själva fiskandet som var det viktiga inte hur mycket fångst de fick.

Vid lunch tog vi bussen till Kohlswa Herrgård AB som idag bjöd på lunch där en fick välja på spagetti & köttfärssås, kycklinggryta…eller både ock. Till efterrätt serverades grädde, maränger, bananer och chokladsås samt flera olika sorters kakor och godis. Barnen var nog i himmelriket. Flertalet har nog aldrig varit på en så fin restaurang förut med vita dukar och levande ljus. Stort tack Linda med personal!

På eftermiddagen lekte barnen åter på gården och den årliga vattenballongsvollyboll spelades.

IMG_3853

(Kohlswa Herrgård)