Skip to content

Bad i bassäng!

(Torsdag 6 juli 2017)

Idag gick vi upp extra tidigt för att hinna äta frukost innan det var dags att ge sig av på dagens utflykt, denna gång till Hallstahammar. Här blev vi mottagna vid föreningen Bron där vi bjöds på korv med bröd innan vi åkte till Skantzenbadet för att bada. Barnen har längtat och väntat så på att få bada i bassäng! Och här fanns det till och med vattenrutschbana!

Efter lunchen fick alla barn en liten gåva från medlemmarna i föreningen Bron och därefter åkte vi hemåt, men på vägen stannade vi till för att titta på slussarna. Spännande hur en båt liksom kan gå upp för en trappa av vatten… Vi gick även in i museet där vi fick se en modell på hur det fungerar för att lättare förstå.

När vi tillslut kom hem till Lärsätersgården var de flesta trötta efter en dag i solen så många barn hamnade i soffan framför tv’n som visade en tecknad film.

Dagen avslutades som vanligt runt flaggstången där vi pratade om dagen som varit men även om vad som kommer att hända imorgon. Två barn fick idag hjälpa till att ta ner flaggan.