Skip to content

Tv och trummor

(Onsdag 5 juli 2017)

Strax efter frukost fick vi besök av Västmanlands Television som ville göra ett reportage om lägret. De intervjuade både svenska ledare och vitryska barn. Reportaget sändes redan på eftermiddagen och kan även ses på http://www.vastmanland.tv/

Före lunch fick vi äntligen spela på våra trummor som vi tillverkade igår. Sven-Gunnar kom tillbaka till gården och han lärde oss olika sätt och olika rytmer att spela på. Efter maten provade vi att spela på ett riktigt trumset. Några barn kunde spela riktigt bra då de har lärt sig spela i musikskolan medan det var helt nytt för andra. Några barn vågade inte riktigt prova men efter en del peppning att försöka vågade även de. Det är riktigt kul att se de blyga prova och växa!

Till middag bjöds vi på fisksoppa gjord på den fisk som fiskades igår och tidigt i morse.

Imorgon åker vi till Hallstahammar. Vad som händer där berättar vi om senare.