Skip to content

Tandläkarbesök

(Tisdag 14 juli 2015)

Nu är det inte många dagar kvar på lägret… På torsdag börjar barnen sin långa resa hem. Barn och ledare har från och till under hela dagen packat sina väskor och funderat på hur de ska få med sig allt.

På eftermiddagen kom en tandläkare på besök. Hon berättade om hur man ska sköta sina tänder för att inte få så många hål. Det är viktigt att borsta tänderna noga med tandkräm och inte äta och dricka för ofta.

Lite senare kom Ola från Västerås. Han hade läst om oss i Västerås Tidning (gör det du med: http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/12661/page/1 Vi är med på sidan 17). Han vek flygplan tillsammans med barnen som vi sedan testade på stora gräsplanen.

Strax före kvällsfikat fick barnen följa några ledtrådar som ledde fram till en fiskedamm. Spännande! Vad är det för sorts fiskar i den här dammen?

Under hela dagen har några pojkar byggt landskap på en stor sten med hjälp av mossa, pinnar, stenar och smådjur. De har haft så roligt och se så fint det blev.

IMG_1680