Skip to content

En dag full av musik

Idag fick vi lära oss att spela på trummorna som vi tillverkade igår. Efter lunch samlades alla inne i stora rummet. Allra först fick vi lära oss att man måste värma upp trumman innan man börjar spela, men sen satte vi igång! Vi tränande på flera olika rytmer, en del klarade vi ganska bra medan andra rytmer var lite svårare. Vi gick på tigerjakt då vi spelade på olika sätt när vi gick på vägen, över bron, klättrade, genom gräset och sen tillbaka hem igen när vi hade upptäckt tigern! Flera av barnen tyckte tigerjakten var så rolig så vi gjorde den flera gånger.

Vi fick även prova på att spela på riktiga trummor. De barn som vågade prova var riktigt bra på att spela!

Under dagen har det kommit många gäster och besökt oss, det är kul att ni vill träffa oss och se hur vi har det.

Tack alla för den här dagen!

Så här ser några av barnens trummor ut.

IMG_2366

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag 10/7