Skip to content

En händelserik dag

Idag har vi fått vara med om mycket…

Direkt efter frukost gav vi oss iväg i bussen mot Köping och ett besök på brandstationen. När vi kom dit fick vi vänta en stund, ”brandmännen” hade fått ett larm och hade inte kommit tillbaka än. Men det dröjde inte länge innan brandbilarna svängde in framför brandstationen och in i garaget. Först fick vi lite information innan vi blev guidade runt på stationen. Det var mycket intressant och spännande. Vi fick se brandbilarna, stegbilen och barnen fick till och med prova att spruta vatten för att släcka en låtsaseld.

Efter besöket på brandstationen åkte vi till MAX. Här blev vi bjudna på hamburgare. När maten var uppäten kom det ut en tiger från hamburgerrestaurangen! Barnen undrade vem som var inuti tigern… jag förstår ingenting… det var ju en tiger!

Hemma på gården igen fick vi besök av Sven-Gunnar, pastor i Centrumkyrkan i Kungsör. Han hade grejer med sig för att alla som ville skulle få göra sin egen handtrumma. Trumman målades och dekorerades med glitter och paljetter. Imorgon kommer Sven-Gunnar tillbaka, då ska vi tillsammans spela på våra egenhändigt gjorda trummor!

Ett stort TACK till er alla som har gjort denna dag till en del av barnens drömsommar i Sverige!

 

 

Tisdag 9 juli