Skip to content

En heldag i Hallstahammar

Idag blev det en heldag i Hallstahammar. Vi åkte från Lärsätersgården redan kl. 8.45 och när vi kom fram till Hallstahammar bjöds vi på fika innan bad i utomhusbassängerna på Skantzen. Här fick vi både använda bassängerna och rutschkanan, en efterlängtad attraktion! Efter lunch var det dags att paddla kanot. För många var det första gången som de paddlade men några barn och vuxna hade paddlat förut. Men för någon som är ovan är det inte så lätt att hålla paddeln på rätt sätt, att paddla åt sätt håll och att vända. Men kul hade vi!

Efter middagen, korv med bröd, tackade barnen för dagen genom att sjunga några sånger för gruppen som har planerat och tagit hand om oss idag. Därefter fick barnen var sin present, en påse innehållande flera bra saker.

 

 

 

Torsdag 11 juli