Skip to content

Pilgrimsindianer

(Onsdag 12 juli 2017)

Redan till frukost fick barnen veta att brevbäraren hade varit på lägret och lämnat lite post. Ett brev till varje barn. I kuvertet fanns det ett pussel med ett meddelande på: ”Välkommen till en dag som pilgrimsindian tillsammans med AnnaMaria, kl. 10 på vårt läger” Spännande! Tillsammans med AnnaMaria fick barnen varsin vandringsstav som under dagen dekorerades på olika sätt för att lättare minnas vad vi lärt oss under vår vandring runt lägerområdet.

Efter middagen bestämde sig några ledare och barn för att ge sig ut på en längre vandring. Den här gången ville de inte prova att gå runt sjön som de provade förra veckan utan istället prova en annan riktning, mer inåt skogen, kanske upp på något berg. Den här vandringen blev inte lika lång som förra gången och när de kom tillbaka till gården var de nöjda med sin vandring.

Även idag har vi haft besök av vänner, faddrar och sponsorer. Ett stort tack till er alla. Utan er skulle vi inte kunna genomföra det här lägret.

IMG_3902

(inbjudan till en dag som pilgrimsindian)