Skip to content

Första utflykten

(Måndag 3 juli 2017)

Idag har det varit en händelserik dag. Efter frukost fick vi besök av Sveriges Radio P4 Västmanland som intervjuade en av de svenska ledarna samt två av de vitryska barnen. Reportaget hittar ni här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/915314?programid=2985 , intervjun börjar 07:36 minuter in i programmet.

Vi åt lunchen lite tidigare än vanligt eftersom vi i dag skulle iväg på vår första utflykt. Vi åkte till Hjälmargården där vi bjöds på jättegod glass, mini-golf och fotboll. För de allra flesta var det första gången som de spelade mini-golf. När det blev dags för middag åkte vi till Julita Missionskyrka där vi fick korv och potatismos. Barnen fick även provköra gräsklipparen.

En mycket bra dag och på hemvägen var det många som somnade i bussen.

Imorgon ska vi vara kvar på gården hela dagen och vi ska bland annat få göra varsin handtrumma.

 

mini-golf            IMG_1829