Skip to content

En dag på gården

(Lördag 1 juli 2017)

I dag har vi ”bara” varit kvar på gården men vi har ändå hunnit med en hel del. Efter frukost blev det en stunds ”söndagsskola” med sång och musik och vi fick även höra en berättelse ur bibeln. Sen bjöds det på frukt och tid för fri lek. Under tiden som barnen lekte sorterade de vitryska ledarna kläder som har skänkts till lägret från personer i vår närhet. Kläderna sorterades i stora rummet efter storlek, byxor, tröjor, jackor, skor… Sen delades de ut till barnen.

Till eftermiddagsfikat bjöds det på tårta, festis och godispåse, det är ju trots allt lördag. Allt skänkt av företag och privatpersoner. När fikat var intaget gick hela gänget ner till Lundbysjön för att bada. Det var ganska kallt men för barnen spelade det ingen roll, det gick bra att bada ändå 🙂

När det blev dags för mat igen bjöds det på varm korv med bröd nere vid grillen. Under måltiden bjöds vi alla på dragspelsmusik när vår ena chaufför tog fram sitt dragspel.

Vi har även hunnit med gemensamma lekar nere på stora gräsplanen, vi har målat gipsfigurer, spelat spel, spelat badminton m.m. En mycket bra dag helt enkelt.

 

IMG_1549 IMG_1553