Skip to content

Gudstjänst i Kungsör

(Söndag 12 juli 2015)

Förvirringen var stor hos en av flickorna, ”är det ingen gudstjänst på förmiddagen? Det är ju söndag.” Idag medverkade vi i gudstjänsten vid Centrumkyrkans Sommargård i Kungsör och den började kl. 17. Både barn och ledare sjöng, barnen spelade trummor och några barn spelade upp en dockteater med de dockor som de själva har tillverkat. Mellan barnens medverkan berättade svenska ledare om lägret och vad vi gör här på dagarna. Efteråt fick vi både fika och grillad korv. Mums!

På vägen till Kungsör stannade vi vid Max i Köping och åt hamburgare. Barnen jublar när de får höra att vi ska äta på någon hamburgerrestaurang, de får de sällan eller aldrig göra hemma. Tack Max för det som ni bidrog med.

Ett stort tack till er alla som har hjälpt till med den här dagen!