Skip to content

Pärlplattor

(Fredag 10 juli 2015)

Idag har himlen mest varit grå och regnet har hängt i luften. Barnen har ändå sysselsatt sig bra. Direkt efter frukost blev det utdelning av de kläder som har lämnats hit de senaste dagarna. Barnen är så glada när de får ”nya” kläder och flera av dem sätter på sig de nya kläderna direkt.

Idag tog vi fram pärlor och pärlplattor i pysseltältet vilket snabbt blev väldigt populärt. Många barn har gjort flera pärlplattor som vi sedan har strukit så att de kan ta med dem hem. Både djur och blommor men även bilder som barnen själva har tänkt ut.
De som inte ”pärlade” spelade spel, tittade på film eller hittade på andra lekar. På eftermiddagen när solen började visa sig försvann många barn snabbt ut på gården för att leka.

Ett stort tack till er alla som har varit med och förverkligat den här dagen!