Skip to content

Heldag i Hallstahammar

(Torsdag 9 juli 2015)

Frukosten serverades kl. 8 så att vi var redo att åka iväg med bussen kl. 9. Målet idag var Hallstahammar där vi skulle göra en heldag. Vårt första stopp var hos föreningen Bron där vi bjöds på fika. Tanken var att vi sen skulle bada i utomhusbadet men regnet öste ner. Då är det inte så roligt att bada, även om man ändå blir blöt när man badar… Vi tittade på väderprognosen som sa att regnet skulle upphöra på eftermiddagen så vi bestämde oss för att vänta med badet tills dess. Istället åkte vi till Åsby och tittade på djuren där och sedan till slussarna och tittade på dem. För att lättare förstå vad en sluss är besökte vi även museet där vi utforskade slussmodellen. Spännande!

Till barnens stora glädje var det bad som gällde på eftermiddagen. Regnet upphörde och efter ett tag kunde vi till och med skymta solen.

När vi kom hem till gården igen var alla trötta efter en lång men trevlig dag.

Ett stort tack till er alla som har hjälpt till att förverkliga den här dagen!