Skip to content

Fullt upp.

(Söndag 5 juli 2015)

Oj, vad mycket man kan hinna med på en dag! Vi gick upp extra tidigt, frukosten serverades redan kl. 8 för att vi skulle hinna i tid till gudstjänsten i Östanåskyrkan i Köping. Där medverkade barnen med sång – fem sånger tillsammans och en solosång. Barnen sjöng så bra! Efter gudstjänsten bjöds vi på fika innan vi åkte vidare till McDonalds. Där bjöds alla barn på hamburgare, pommes frites och coca cola. I det område i Vitryssland där våra barn kommer ifrån finns ingen McDonalds så det här besöket var extra speciellt för dem.

När vi kom hem till Lärsätersgården igen fikade barnen lite snabbt innan de gav sig iväg till sjön för att bada.

Senare på eftermiddagen blev det massage, ansiktsmask och nagellack för alla som ville.

Ett stort tack till er alla som har hjälpt till att förgylla den här dagen!

 

Hamburhare