Skip to content

Pinnparken (15 juli)

Det blir inte alltid som man har tänkt sig… Idag hade vi planerat att åka till Ekbacksbadet i Arboga för att bada, få åka vattenrutschbana och sitta i bubbelpoolen. Vi skulle äta lunch lite tidigare än vanligt för att hinna bada innan vi skulle äta middag på McDonalds i Köping. Men på förmiddagen fick vi veta att badhuset var stängt för renovering. Jaha, vad skulle vi göra nu? Alla barn hade ju sett fram emot den här utflykten, skulle vi nu istället bara vara kvar på gården? Vi funderade lite och bestämde att vi istället skulle åka till Kungsör och leka i Pinnparken (lekparken bredvid Kung Karls kyrka). Då kunde vi även visa Centrumkyrkan och de ledare som inte tidigare hade besökt Kungsörs Återvinning & Secondhand kunde få göra det. Sagt och gjort, efter lunch gav vi oss iväg. Barnen lekte och hade så roligt i Pinnparken, vi blev även bjudna på glass av vänliga människor.

På vägen hem till lägergården stannade vi vid McDonalds i Köping. Här blev barnen bjudna på Happy Meal.

När vi kom hem var alla ganska trötta så flera barn valde att titta på tecknad film. Men rätt vad det var hördes en melodi ute på gården. Det var glassbilen som kom och vi blev bjudna på glass igen! Mums!

Trots ändrade planer blev det en riktigt bra dag. Tack så mycket till er som har bidragit till den här dagen!

 

 

 

Måndag 15 juli