Skip to content

Gudstjänst och ambulansbesök

Efter lunch packade vi in oss i bussen för att åka till Kungsör och gudstjänst vid Centrumkyrkans sommargård. Barnen sjöng fem sånger som de har övat in under tiden de har varit i Sverige. Även ledarna fick delta med sång, sången sjöngs både på svenska och på ryska med härligt komp till. Efter gudstjänsten åt vi grillad korv innan vi åkte vidare. Barnen fick inte veta var vi skulle, bara att det skulle bli en överraskning. När vi kom till bron som vi måste ta oss över för att komma till Köping blev det precis broöppning, spännande…

När bussen stannade nästa gång stod vi utanför ambulansstationen i Köping. Vi fick en guidad tur runt i lokalerna och vi fick se hur en ambulans ser ut inuti. Det finns mycket viktiga grejer i en ambulans. Den här helgen hade lägret besök av en kvinna från Vitryssland som arbetar vid ambulansen i sin stad. Dagens besök på ambulansstationen uppskattade hon mycket! Det var väldigt intressant att få se utrustningen i en svensk ambulans särskilt när man vet hur det ser ut hemma i Vitryssland.

IMG_3108

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndag 14 juli