Skip to content

Sista dagen på gården

(Måndag 17 juli 2017)

Nu har vi kommit fram till sista hela dagen på lägret…

Vid fikat idag blev det avslutningsfest istället för vanligt fika. Barnen bjöds på glass, strössel och chokladsås. Mums! När vi hade fikat klart samlades vi alla i stora rummet där barnen fick var sin ryggsäck fylld med bra saker att ta med hem. Barnen fick inte öppna ryggsäcken här i Sverige, den lades direkt på bussen för att alla saker ska komma med hem. I ryggsäcken finns det nya saker tex underkläder, skrivböcker, pennfodral med innehåll, sittdyna, schampo, tvål, tandkräm, tandborste, reflexer, handdukar, godis och ett halssmycke. Ryggsäcken blir en bra skolväska. Stort tack till er alla som har gett något av allt som fanns med i ryggsäcken!

Lite senare på kvällen samlades alla barn och ledare runt eldstaden där vi hade en trevlig stund tillsammans med sång och musik.

Hela dagen har det blåst ganska mycket på gården – bra väder för att flyga drake!

Imorgon börjar resan hem. Redan idag har en del tårar fällts. Känslorna inför hemresan är delade. Både barn och vuxna vill gärna stanna kvar här på lägret men samtidigt finns saknade av familjen där hemma.