Skip to content

Pinnparken

(Fredag 3 juli 2015)

Efter lunch packade vi in oss i bussen för att göra vår första bussutflykt. Idag åkte vi till Pinnparken i Kungsör för att leka. Vi hade jätteroligt! Ett stort tack till er som kom och bjöd oss på glass. Det var verkligen gott i värmen.

När det blev dags för mat åkte vi till Centrumkyrkans Sommargård i Skillinge där vi grillade korv. Även här fanns det möjlighet till lek.

Under dagen i Kungsör turades de vitryska ledarna om att besöka Kungsörs Återvinning & Secondhand för att få se var kläder och saker som skickas till dem samlas in, sorteras och vid behov lagas. Ledarna fick även se den viktiga utställningen som finns på ”Återvinningen” om trafficking.

Igår fanns det med ett reportage om oss i Bärgslagsbladet/Arboga Tidning. Läs den gärna!

Ett stort tack till er alla som har hjälpt till att förverkliga den här dagen!