Skip to content

Äntligen är de här!

Efter en väldigt lång resa kom barnen idag äntligen fram till Lärsätersgården! De kom fram vid 14-tiden och trots att dagen inte har varit så lång har vi hunnit med en hel del. Efter mat, kokt fisk och potatis, var det full fart på lekarna. Det blev både fotbollsmatch på stora gräsplanen, volleyboll, badminton och hopprep. P4 Västmanland kom och gjorde ett reportage (lyssna på reportaget här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6197665 ). Det är kul när media vill uppmärksamma det vi gör. På kvällen fick vi besök som hade med sig en låda ballonger. Ballonger är alltid roligt!

Innan det var dags att sova samlades vi runt flaggstången som vi alltid brukar göra på våra läger. Vi pratade lite om hur dagen har varit innan vi halade flaggan och bad ”Gud som haver” på svenska och ”Fader vår” på ryska.

Inatt kommer nog alla barnen att sova gott.

 

2015-06-24