Skip to content

Ryggsäckar sökes!

På alla våra Tjernobylläger har barnen sista dagen fått var sin ny väska/ryggsäck fylld med nya saker som privatpersoner, organisationer och företag har skänkt. I ryggsäckarna brukar det finnas underkläder, skrivböcker, pennfodral med innehåll, handduk, hygienartiklar, fleecepläd, reflex, halsband etc. Alla ryggsäckar har samma innehåll. Den här ryggsäcken får barnen inte packa upp på lägret, allt innehåll ska finnas kvar tills de kommer hem. I år har vi ännu inte fått tag på ryggsäckar till barnen. Finns det någon som kan och vill skänka 27 nya ryggsäckar? Eller kan du skänka lite pengar så att vi kan köpa in ryggsäckar? Alla bidrag är välkomna!

(Vi har valt att packa dessa saker i ryggsäckar för att barnen ska få en ny ryggsäck som de kan använda till skolan. Alla inköp som behöver göras inför terminsstarten är en stor utgift för familjerna.)

Ryggsäckar