Skip to content

Gudstjänst i Munktorp

Idag fick vi gå upp tidigare än vanligt eftersom frukosten serverades redan klockan 8 för att vi skulle hinna till Sorbykyrkan i Munktorp på gudstjänst kl. 10. Barnen deltog i gudstjänsten med sång. Fyra sånger blev det och barnen fick applåder för sitt framträdande. Efter gudstjänsten bjöds det på fika – saft, kaffe, bullar och kakor. Det gick nog åt en hel del bullar den här dagen…

Tillbaka på gården bjöds det på köttbullar, potatis, sås, grönsaker och lingonsylt till lunch. Vitryssarna tycker dock inte att lingonsylt passar ihop med potatis, man kan tydligen inte blanda sött med potatis. Men det fungerar utmärkt för oss svenskar : ) Några modiga vitryssar vågade dock smaka och några av dem tyckte faktiskt att det smakade bra.

På eftermiddagen grillade vi korv. Det var populärt även den här veckan, men barnen hade lite svårt att slita sig från pärlpysslet för att gå och äta.

IMG_1921