Skip to content

Många besökare hela dagen

Idag har vi haft många besökare på gården under hela dagen. Det började redan kl 11 på förmiddagen då tv4 kom för att göra ett reportage. Håll utkik på tv, inslaget kommer troligtvis någon dag den här veckan.

Efter lunch kom en grupp från Svenska kyrkan i Kolsva för att leka med barnen. Vi samlade alla barnen nere på stora gräsplanen där vi fick lära oss flera nya intressanta lekar. Barnen tyckte det var jättekul och de undrade om tjejerna som ledde lekarna skulle komma tillbaka fler gånger. Under tiden som vi lekte kom en reporter från Bärgslagsbladet. Även hon ville göra ett reportage om oss. Det är kul när media vill uppmärksamma vad vi gör här på gården.

Innan lekarna på stora gräsplanen var färdiglekta kom en grupp från Hallstahammar. De hade bland annat med sig fotbollskläder. Dessa kläder delades ut till barnen efter middagen och snabbt var barnen tillbaka nere på stora gräsplanen för att spela fotboll. Barnen var så stiliga i sina nya uniformer. Några av pojkarna berömde kläderna, det var så sköna och jättebra! Tack så mycket!

Detta var bara några av alla besökare som kom idag. En del som kommer har med sig grejer till barnen, andra kommer bara för att se hur vi har det men alla är ni lika välkomna!